Retour en levering


Levering en bezorging

Leveringstijden
Voor de cupcakes die bezorgd moeten worden, geldt een levertijd van minimaal 24 uur vanaf het moment van bestelling.
Voor “grote en afwijkende bestellingen” wordt de levertijd samen met de opdrachtgever nader bepaald. Voor het ophalen in de boetiek kunnen snellere levertijden worden gehanteerd.

Bezorgingen vinden plaats van dinsdag t/m vrijdag. tussen 08.30 uur en 17.30 uur. Er vindt over het algemeen geen bezorging plaats op zondagen, feestdagen, Koninginnedag en oudejaarsdag, alleen in overleg. A Cup of Cake behoudt het recht om af te wijken van bovengenoemde leveringstijden. Wanneer de opdrachtgever een gewenste aflevertijd heeft opgegeven dan is dit een indicatietijd en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. A Cup of Cake is niet verantwoordelijk voor herlevering van het pakket bij foute of onvolledige adressering. A Cup of Cake is niet verantwoordelijk voor herlevering of geldteruggave indien het product geweigerd wordt op het bezorgadres.
Zorg ervoor dat er iemand aanwezig is die de cupcakes kan aannemen, gezien het een versproduct is.

Aflevering 
Voor bedrijven worden de cupcakes afgeleverd bij de receptie indien deze aanwezig is. A Cup of Cake is niet verantwoordelijk voor de interne aflevering. Mochten de cupcakes niet op het afleveradres bezorgd kunnen worden, dan zal de chauffeur trachten de cupcakes bij een nabijgelegen adres te bezorgen. Indien dit niet mogelijk is, dan worden de cupcakes weer meegenomen en wordt er een nieuwe afspraak gepland. De cupcakes worden hierna 24 uur bewaard. Nabezorging vindt alleen plaats in overleg met de opdrachtgever, de opdrachtgever dient zelf contact op te nemen met A Cup of Cake. Nalevering brengt extra / nieuwe bezorgkosten met zich mee.

Spoedbezorging
Mocht de opdrachtgever cupcakes met spoed willen bestellen dan dient de opdrachtgever contact op te nemen met A Cup of Cake, telefonisch.
Leveringskosten
De kosten voor levering worden bepaald op basis van postcode (afstand) en gewicht (KG). Bij afrekenen zal de verzendmodule de verzendkosten automatisch berekenen. De minimale verzendkosten zijn €2,95 en afhalen op locatie is gratis.
Afhalen
Het afhalen van de bestelling is mogelijk in de boetiek in Breda. Adres: Veemarktstraat 69, 4811ZD Breda.

Handtekening
Voor de bestelling moet getekend worden. Deze handtekeningen worden gedurende 3 maanden na afleverdatum bewaard en worden hierna vernietigd.

Vertraging / beschadiging
A Cup of Cake kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen in aflevering of eventuele beschadigingen door toedoen van derde partijen zoals een externe koeriersdienst. Verzending geschiedt geheel voor eigen risico van de opdrachtgever. Uiteraard zullen we altijd zoeken naar een juiste oplossing, mochten de producten beschadigd of te laat zijn afgeleverd.


Annuleren en Retouren

Bestelling annuleren
Om een bestelling te annuleren dient contact opgenomen te worden met A Cup of Cake. Dit kan telefonisch of via email. A Cup of Cake kan niet garanderen dat de bestelling kosteloos geannuleerd kan worden. Eventuele kosten worden bij annulering in rekening gebracht.
Retourzendingen
Versproducten (producten die kunnen bederven) kunnen niet retour gestuurd worden aan A Cup of Cake. De versproducten betreft levensmiddelen of producten die kunnen bederven binnen de wettelijk geldende bedenktermijn van 14 dagen.
Niet bederfelijke producten
Niet bederfelijke producten kunnen binnen 7 dagen na ontvangst geretourneerd worden waarna het totale aankoopbedrag exclusief bezorgkosten overgemaakt wordt op een vooraf op te geven bank rekeningnummer. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de verzegeling/verpakking van de artikelen niet verbroken mag zijn en de artikelen in ongeschonden staat bij A Cup of Cake worden afgeleverd. Dit conform de Wet Verkoop op Afstand. Indien dit aspect niet in acht wordt genomen kunnen wij de artikelen helaas niet terugnemen en de betaling niet ongedaan maken.

Je bent verplicht te controleren of de bezorgde artikelen voldoen aan de bestelling. Indien dit niet het geval is, dan kan je dit binnen 24 uur per e-mail aan ons melden onder vermelding van het ordernummer en een duidelijke uiteenzetting waarom het artikel niet voldoet. A Cup of Cake zal het artikel vervangen of de betaling ongedaan maken indien is aangetoond dat je het artikel niet accepteert op gegronde redenen. In het uitzonderlijke geval dat een artikel wordt geleverd dat niet voldoet aan de bestelling dan behoudt A Cup of Cake zich het recht voor het artikel te vervangen door een nieuw exemplaar of het betaalde bedrag te retourneren exclusief bezorgkosten.

Wijzigingen in levering of bezorging
Om een wijziging door te geven dient contact opgenomen te worden met A Cup of Cake. Dit kan telefonisch of via email. A Cup of Cake kan niet garanderen dat de bestelling gewijzigd kan worden. Eventuele kosten bij wijziging worden in rekening gebracht aan de opdrachtgever.