Rental & Shoots

Locatiehuur voor fotoshoots, video's en feesten

Locatiehuur bij The Cake Room

Ben je ooit The Cake Room tegengekomen in je favoriete reclamespotjes of films? Je hebt het goed gezien, want wij schitteren regelmatig in de schijnwerpers, zoals in de Netflix-kerstfilm, "de Familie Claus 2."

Wil je zelf de magie van The Cake Room ervaren? Goed nieuws! Je kunt een deel of zelfs de volledige ruimte afhuren voor jouw fotoshoots, video-opnames, feesten en andere promotie-evenementen.

Je hebt de keuze tussen een halve dag (ochtend of middag) of een hele dag. En natuurlijk bieden we ook opties voor heerlijke taarten, sweet tables, decoraties en catering.

Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. Laat jouw fotoshoot schitteren in de unieke en betoverende ambiance van The Cake Room!

Props and services

Cherry on the cake

Happy Customers

Ik ben superblij met de foto's! Heel erg bedankt voor jullie inzet wederom! 

Meiden Magazine

Laat ik vooral beginnen met DANK JE WEL! We zijn enorm blij met wat we allemaal hebben kunnen filmen en jullie locatie was echt helemaal perfect. We konden prachtige plaatjes creëren en werden alsmaar enthousiaster van alles wat we konden maken!!!Dus dank dank dank daarvoor en dank voor de gastvrijheid.

Matthijs - Roi Soleil