Sweetness Overload

Het zoetste kinderfeestje!

Vier je kinderfeestje op een unieke manier en volledig in stijl. In The Cake Room hebben we verschillende arrangementen beschikbaar, met veel extra mogelijkheden, om er een onvergetelijke verjaardag van te maken!

Private room

Rainbow Room

Welk arrangement kies jij?

Kids High tea's

Cupcake workshop van een pro

Versier 4 cupcakes als een echte cake decorator! De tafel is gevuld met verschillende toppings in spuitzakken zodat de kids zelf kunnen experimenteren met opspuiten, sprinkles en fondant met uitstekertjes om de kunstwerkjes helemaal af te maken. Onbeperkte limonade in twee smaken en de tafel gevuld met lekkere hapjes om ondertussen op te snoepen.

Er is een echte A Cup of Cake baker/decorator aanwezig, die uitleg geeft over de fijne kneepjes van het vak! Hoe maakt A Cup of Cake die mooie swirls en verieringen? Voor de kids die snel klaar zijn met decoreren, is er de mogelijkheid om een neutraal doosje (waar de cupcakes in verpakt worden), te versieren met stiften e.d. De gedecoreerde cupcakes (t.w.v. € 12,-) worden na het versieren ingepakt om mee naar huis te kunnen nemen, zodat iedereen thuis deze prachtige kunstwerkjes kan bewonderen en daarna lekker opeten!

Prijs: € 24,50 p.p.

Reserveringsformulier