Sweetness Overload

Het zoetste kinderfeestje!

Vier je kinderfeestje op een unieke manier en volledig in stijl. In The Cake Room hebben we verschillende arrangementen beschikbaar, met veel extra mogelijkheden, om er een onvergetelijke verjaardag van te maken!

Private room

The Golden Room

Welk arrangement kies jij?

Kids High tea's

Cupcakes versieren

Versier twee cupcakes als een echte cake decorator! De tafel is gevuld met verschillende spuitzakjes met topping, sprinkles en decoraties om er een feestje van te maken. Eet de cupcakes daarna lekker op of neem ze mee naar huis!

Dit arrangement bevat ook kannen limonade op tafel en twee mini cupcakes per persoon om ondertussen te kunnen snoepen.

Tip! Bestel er een verjaardagstaart bij (met kaarsjes). Je kunt het arrangement hiermee starten, eventueel in combinatie met cadeautjes uitpakken. Uiteraard zijn ook andere drankjes en hapjes bij te boeken in overleg.

Het arrangement is zonder (constante) begeleiding. We verzoeken minimaal een volwassenen erbij aanwezig te laten zijn. Het volledige arrangement neemt ongeveer 1 tot 1,5 uur in beslag.
Prijs: € 21,95 p.p.

Nog meer fun!

Wij hebben een aantal leuke samenwerkingen, zodat het kinderfeestje nog uitgebreider en gezelliger wordt! Zoals met Happy Color Faces, Bouke kan prachtig schminken, ballonfiguren maken en glitter tattoos zetten. Boek hiervoor wel de Golden Room, zodat er voldoende ruimte is naast de high tea of het cupcake versieren. Je kunt direct contact opnemen met haar om de combinatie te boeken.

Je kunt de kids high tea of het arrangement ook combineren met een bezoek aan Pathé. Dit is op 5 minuten loopafstand van onze locatie en op een woensdag of vrijdagmiddag draaien er altijd leuke kinderfilms.

Reserveringsformulier