Sweetness Overload

Het zoetste kinderfeestje!

Vier je kinderfeestje op een unieke manier en volledig in stijl. Bij The Cake Room hebben we verschillende arrangementen beschikbaar, met veel extra mogelijkheden, om er een onvergetelijke verjaardag van te maken!

Let's party

Cupcakes versieren

Nu Boeken

Super sweet

Kids High tea's

Nu boeken

Het Prinsessenfeest

Vier je feest op prinsessendag!

Hét unieke kids prinsessenfeest!

Elke maand organiseert The Cake Room een onvergetelijk prinsessenfeest met alles erop en eraan! Kom binnen in onze sprookjeswereld, dans en zing mee met mooie prinsessen en maak een fantastische foto met bijvoorbeeld Rapunzel, Elsa of een echte unicorn prinses! Uiteraard krijg je tijdens deze show bijpassende sweets, maar mag je ook helemaal je eigen cupcakes ontwerpen en versieren! Alles om een mooie cupcake te maken ligt op tafel.

Het prinsessenfeest arrangement is inclusief:
• Kort optreden van 3 prachtige prinsessen (wisselende karakters)
• Glitter tattoos gezet door de prinsessen
• Meet & greet + foto's met de prinsessen
• Twee cupcakes versieren, incl. deco en spuitzakken op tafel
• Sweets en mini cupcakes op tafel
• Onbeperkt (glitter) limonades, en koffie / thee voor de ouders
• Borrelplank met verschillende (zoete en hartige) huisgemaakte lekkernijen voor de ouders/begeleiding.

Prijs: € 29,95 p.p.

Wil je graag reserveren? De prinsessenfeesten zijn erg snel vol geboekt. Je kunt je opgeven voor de wachtlijst per mail of via het onderstaande formulier, wij informeren je als eerste wanneer er een nieuw feest is gepland!

Private room

The Golden Room

Nog meer fun bij je feestje!

Wij hebben een aantal leuke samenwerkingen, zodat het kinderfeestje nog uitgebreider en gezelliger wordt!

Wij werken samen met de prachtige prinsessen van Prinsessenfeesten.nl, kies een of meerdere prinsessen naar keuze voor je feestje. Denk hierbij aan o.a. Frozen, Rapunzel, Belle of een unicorn prinses, maar ook Spiderman en andere iconen zijn mogelijk. Ook kan je Happy Color Faces boeken, zij kunnen mooi schminken, ballonfiguren maken en glitter tattoos zetten.

Boek hiervoor wel de Golden Room, zodat er voldoende ruimte is naast de high tea of het cupcake versieren. Je kunt direct contact opnemen met de desbetreffende partij.

Je kunt de arrangementen ook combineren met een bezoek aan Pathé Bioscoop. De bios is op 5 minuten loopafstand van onze locatie en op een woensdag of vrijdagmiddag draaien er altijd leuke kinderfilms!

Reserveer of neem contact op