Sweetness Overload

Het zoetste kinderfeestje!

Vier je kinderfeestje op een unieke manier en volledig in stijl. Bij The Cake Room hebben we verschillende arrangementen beschikbaar, met veel extra mogelijkheden, om er een onvergetelijke verjaardag van te maken!

Cupcakes versieren

Versier twee cupcakes als een echte cake decorator! De tafel is gevuld met verschillende spuitzakjes met topping, sprinkles en decoraties om er een feestje van te maken. Eet de cupcakes daarna lekker op of neem ze mee naar huis!

Dit arrangement bevat ook kannen limonade op tafel en twee mini cupcakes per persoon om ondertussen te kunnen snoepen.

Tip! Bestel er een verjaardagstaart bij (met kaarsjes). Je kunt het arrangement hiermee starten, eventueel in combinatie met cadeautjes uitpakken. Uiteraard zijn ook andere drankjes en hapjes bij te boeken in overleg.

Het arrangement is zonder (constante) begeleiding. We verzoeken minimaal een volwassenen erbij aanwezig te laten zijn. Het volledige arrangement neemt ongeveer 1 tot 1,5 uur in beslag.
Prijs: € 21,95 p.p.

Welk arrangement kies jij?

Kids High tea's

Private room

The Golden Room

Prinsessenfeest

Vier je feestje op prinsessendag!

Hét unieke kids prinsessenfeest!

Elke maand op een woensdagmiddag organiseert The Cake Room een onvergetelijk prinsessenfeest met alles erop en eraan! Kom binnen in onze sprookjeswereld, dans en zing mee met mooie prinsessen en maak een fantastische foto met bijvoorbeeld Rapunzel, Elsa of een echte unicorn prinses! Uiteraard krijg je tijdens deze show bijpassende sweets, maar mag je ook helemaal je eigen cupcakes ontwerpen en versieren! Alles om een mooie cupcake te maken ligt op tafel.

Het prinsessenfeest arrangement is inclusief:
• Show van 3 prachtige prinsessen
• Glitter tattoos gezet door de prinsessen
• Meet & greet + foto met een van de prinsesses
• Twee cupcakes versieren, incl. deco en spuitzakken op tafel
• Sweets en mini cupcakes op tafel, natuurlijk in prinsessenstijl
• Onbeperkt (glitter) limonades, en koffie / thee voor de ouders
Aan de mamma's en pappa's wordt ook gedacht! Natuurlijk krijgen jullie ook heerlijke sweets en onbeperkt thee, koffie of pink lemonade.

Wil je graag boeken? Check dan de reserveren app voor de actuele data en prijzen (rechts onderin het scherm). De prinsessenfeesten zijn erg snel vol geboekt. Je kunt je opgeven voor de wachtlijst per mail en dan informeren we je als eerste wanneer er een nieuwe datum wordt gepland.

Nog meer fun bij je feestje!

Wij hebben een aantal leuke samenwerkingen, zodat het kinderfeestje nog uitgebreider en gezelliger wordt!

Wij werken samen met de prachtige prinsessen van Prinsessenfeesten.nl, kies een of meerdere prinsessen naar keuze voor je feestje. Denk hierbij aan o.a. Frozen, Rapunzel, Belle of een unicorn prinses, maar ook Spiderman en andere iconen zijn mogelijk. Ook kan je Happy Color Faces boeken, zij kunnen mooi schminken, ballonfiguren maken en glitter tattoos zetten.

Boek hiervoor wel de Golden Room, zodat er voldoende ruimte is naast de high tea of het cupcake versieren. Je kunt direct contact opnemen met de desbetreffende partij.

Je kunt de arrangementen ook combineren met een bezoek aan Pathé Bioscoop. De bios is op 5 minuten loopafstand van onze locatie en op een woensdag of vrijdagmiddag draaien er altijd leuke kinderfilms!

Reserveer of neem contact op