Feesten & Bruiloften

Iets te vieren? Bij The Cake Room ben je aan het juiste adres!

will you cherry me?

De perfecte bruiloft

Oh happy day!

Cake Tasting

Hebben jullie nog geen idee voor jullie wedding cake of sweets? Kijk dan eens op onze site naar de foto's, Pinterest of Instagram voor ideeën. Wij kunnen alles volledig naar wens maken en personaliseren!

Tip! Je kunt ook alvast kiezen voor een mini-cupcake proeverij (eventueel voor thuis). Deze is direct te bestellen, of reserveer een tafel in de boetiek voor een mini proeverij.

I want it all! The Sweet table

Kunnen jullie niet kiezen tussen al die lekkere hapjes? Ga dan voor een sweet table! Een sweet table heeft verschillende zoete hapjes op een mooi aangeklede tafel. Je kunt de hapjes los bestellen en (laten) neerzetten. Wij kunnen ook zorgen voor verdere aankleding, zoals bloemen, etageres en servetten etc.

Je kunt kiezen uit de volgende hapjes:
(Mini) cupcakes, (mini) brownies/blondies, (mini) muffins, (mini) donuts, mini taartpuntjes, cheesecake bites, (pot met) meringue toefjes, meringue lollies, bonbons, cakepops, carrot cakes, tartelettes, pecan pie en madeleines.

Over het algemeen zijn alle hapjes in de gewenste kleur, stijl, smaak en afwerking te bestellen.

Cupcake afwerking

De swirl op het cakeje

Cakes

Ga je voor een aansnijtaartje, layer-cake of 3 laags stapeltaart? Dit kan uiteraard ook bij ons besteld worden, eventueel in combinatie met andere hapjes.

De cakes kunnen helemaal in de gewenste kleuren, smaken en uitstralingen worden gemaakt, eventueel inclusief een gepersonaliseerde cake topper. We raden aan contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken, want de wedding cakes zijn meestal maatwerk. Uiteraard hebben we ook een standaard cake menu, die je direct online kan bestellen. Check de cake collectie hieronder.

Trouwlocatie

Het Houtse Meer

Het Houtse Meer

voorwaarden voor bruiloften

• Bestel (ruim) op tijd, zodat je zeker weet dat we de cupcakes kunnen maken op jullie speciale dag! Het kan soms erg druk zijn tijdens het trouwseizoen.

• Betalingen dienen altijd vooraf te worden voldaan. Na betaling is de bestelling pas definitief ingepland.

• De borg van de cakestand en eventuele props wordt weer teruggestort zodra de spullen in goede orde, zonder missende delen en zonder beschadigingen, wordt geretourneerd binnen de afgesproken termijn.

Vragen of meer informatie?

Kom langs bij The Cake Room voor een mini cupcake proeverij of vraag alvast een vrijblijvende offerte aan. Wij ontvangen graag je ideeën met eventuele foto's, het aantal personen, en welke locatie de bestelling eventueel bezorgd mag worden. (bijlage kan je eventueel na-mailen naar info@acupofcake.nl).