Zakelijke bestellingen

Om Nom Nom... Your Brand tastes goooood!

Cupcakes en sweets in iedere huisstijl

A Cup of Cake is de grootste leverancier van gepersonaliseerde bedrijfscupcakes. We onderscheiden ons met luxe en classy sweets en alles wordt met kwaliteitsproducten, dagelijks vers gemaakt.

De cupcakes kunnen volledig gepersonaliseerd worden in de gewenste kleuren, smaken en stijl. Natuurlijk ook met het logo of design van je bedrijf of merk. De cupcakes zijn super geschikt voor het lanceren van het nieuwe logo, een bedrijfsfeest, (Kerst)geschenk, jubileum of bedankje. Van 6 tot 6000 cupcakes, wij maken ze allemaal even perfect met de beste ingredienten!

De cupcakes kunnen al binnen 24 uur geleverd worden door heel Nederland en België en spoed-orders dezelfde dag nog! Ophalen in onze zoete boetiek is natuurlijk ook mogelijk, 7 dagen per week. 

formaat, kleur, stijl en logo

Gepersonaliseerde cupcakes

Your brand tastes goooood!

Company Freak Cake

neem contact op

zoete cadeaudoosjes

De gewenste verpakking

Bezorging door Heel Nederland

De bestellingen worden gekoeld bezorgd door een koerier die gespecialiseerd is in het verzenden van gebak volgens de haccp-richtlijnen. Zo ben je er zeker van dat de cakes perfect aankomen en kunnen we verzenden in mooie cadeauverpakkingen. Grote bestellingen (+ 300) worden door ons persoonlijk bezorgd op afspraak.

Bezorging vindt over het algemeen plaats tussen 08.30 uur en 17.30 uur (in de meeste gevallen in de ochtend). Mocht je een gegarandeerde tijdslevering willen inplannen, dan is dit ook mogelijk tegen een toeslag. Neem hiervoor even contact met ons op. 

OFFERTE, BESTELLEN OF MEER INFORMATIE?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend advies, offerte of bestelling. Direct mailen kan ook: info@acupofcake.nl. In de meeste gevallen reageren we binnen twee uur op je aanvraag.

Onze klanten aan het woord

De cupcakes vielen goed in de smaak! Zowel de kids als de ouders waren laaiend enthousiast! Uiteraard was de klant ook zeer tevreden. Bedankt weer en tot een volgende keer.

Pathe Arena

De cupcakes vielen weer enorm in de smaak!
Dank voor de goede service!!

Coca Cola Nederland