Zakelijke bestellingen

Om Nom Nom... Your Brand tastes goooood!

Cupcakes en sweets in iedere huisstijl

Met meer dan 12 jaar ervaring maken we inmiddels voor de meest toffe bedrijven custom cupcakes en sweets. We onderscheiden ons met luxe, unieke gebakjes, alles wordt huisgemaakt met kwaliteitsproducten en vers bereid. Van 6 tot 6000 stuks, wij maken ze allemaal even perfect!

De sweets kunnen in veel gevallen al binnen 24 uur geleverd worden door Nederland en België. Lokale bestellingen kunnen binnen een paar uur worden bezorgd. Ophalen in onze boetiek is natuurlijk ook mogelijk.

formaat, kleur, stijl en logo

Custom cupcakes

We like your style

Wij ontwerpen voor je

neem contact met ons op

zoete cadeaudoosjes

De gewenste verpakking

Bezorging door Heel Nederland

De bestellingen worden gekoeld bezorgd door een koerier die gespecialiseerd is in het verzenden van gebak volgens de haccp-richtlijnen. Zo ben je er zeker van dat de cakes perfect aankomen en kunnen we verzenden in mooie cadeauverpakkingen. Grotere bestellingen (+ 200) worden door ons persoonlijk bezorgd op afspraak.

Bezorging vindt over het algemeen plaats tussen 08.30 uur en 15.30 uur (in de meeste gevallen in de ochtend). Mocht je een gegarandeerde tijdslevering willen inplannen, dan is dit ook mogelijk tegen een toeslag. Neem hiervoor even contact met ons op. 

OFFERTE, BESTELLEN OF MEER INFORMATIE?

Vul het onderstaande formulier in voor een vraag, offerte of bestelling. Direct mailen kan natuurlijk ook naar info@acupofcake.nl. In de meeste gevallen reageren we dezelfde dag nog op je aanvraag.

Onze klanten aan het woord

De cupcakes vielen goed in de smaak! Zowel de kids als de ouders waren laaiend enthousiast! Uiteraard was de klant ook zeer tevreden. Bedankt weer en tot een volgende keer.

Pathe Arena

De cupcakes vielen weer enorm in de smaak!
Dank voor de goede service!!

Coca Cola Nederland