Zakelijke bestellingen

Om Nom Nom... Your Brand tastes goooood!

Cupcakes en sweets in iedere huisstijl

Met meer dan 12 jaar ervaring creëren we op maat gemaakte cupcakes en zoetigheden voor een breed scala aan geweldige bedrijven. Wat ons onderscheidt, zijn de luxe en unieke sweets die we bieden. Alles wordt ambachtelijk bereid met hoogwaardige ingrediënten. Of je nu 6 stuks of 6000 stuks nodig hebt, wij zorgen ervoor dat ze allemaal perfect zijn!

Onze sweets kunnen in veel gevallen al binnen 24 uur worden bezorgd in Nederland en België. Voor lokale bestellingen streven we ernaar om ze binnen enkele uren te bezorgen. Natuurlijk kun je ze ook ophalen in onze boetiek.

formaat, kleur, stijl en logo

Custom cupcakes

We like your style

Wij ontwerpen voor je

zoete cadeaudoosjes

De gewenste verpakking

Bezorging door Heel Nederland

De bestellingen worden op een gekoelde manier bezorgd door een gespecialiseerde koerier die voldoet aan de HACCP-richtlijnen. Als alternatief kunnen wij de cupcakes persoonlijk bezorgen met onze elektrische auto. Je kunt erop vertrouwen dat de cakes in perfecte staat arriveren, en we bieden ook de mogelijkheid om ze te verzenden in prachtige cadeauverpakkingen. Voor grotere bestellingen (vanaf 200 cupcakes) regelen wij persoonlijke bezorging op afspraak. Onze standaard bezorgvensters zijn doorgaans tussen 09:00 uur en 15.30 uur, meestal in de ochtend. Als je een gegarandeerde tijdslevering wilt plannen, is dit tegen een extra vergoeding mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie hierover.

De cupcakes vielen goed in de smaak! Zowel de kids als de ouders waren laaiend enthousiast! Uiteraard was de klant ook zeer tevreden. Bedankt weer en tot een volgende keer.

Pathe Arena

De cupcakes vielen weer enorm in de smaak!
Dank voor de goede service!!

Coca Cola Nederland

OFFERTE, BESTELLEN OF MEER INFORMATIE?

Vul het onderstaande formulier in voor een vraag, offerte of bestelling. Direct mailen kan natuurlijk ook naar info@thecakeroom.nl. In de meeste gevallen reageren we dezelfde dag nog op je aanvraag!