Unieke High Tea's

Een classy high tea arrangementen boek je natuurlijk bij The Cake Room!

High Tea mogelijkheden

Bij The Cake Room ben je aan het juiste adres voor een volledig en uniek high tea arrangement. Dagelijks maken wij alle hapjes vers in onze bakkerij, daarnaast bevat de high tea geen vlees of vis.

Je kunt direct een tafel boeken via de button rechts onderin het scherm. Kom je met een grote groep (meer dan 14 personen)? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

We kunnen in de meeste gevallen rekening houden met allergieën en dieetwensen, geef dit vooraf wel even aan ons door, zodat we de juiste voorbereidingen treffen.

High Tea Deluxe

Welkomstmocktail en onbeperkt thee

Small sandwiches 2st. | Hartige madeleine | Hartige bites

Twee mini cupcakes | Red Velvet taartje | Ganache taartje | Cheesecake mousse | Tiny carrot cake | Mini donut | Macaron | Fruit

Sluit af met koffie en huisgemaakte bonbon.

Deze high tea bevat geen vlees/vis.

€ 32,95 p.p.

Reserveer

Mini High tea

De mini high tea is een proeverij van vijf verschillende soorten mini-cupcakes. Dit arrangement is inclusief een drankje naar keuze.

De mini high tea is ook zeer geschikt om te kiezen als bruiloft proeverij. Stuur ons even een mailtje met de smaken die je wilt proeven en wij zorgen dat je favoriete cupcakes klaarstaan. Indien gewenst kunnen we aansluitend een offerte bespreking inplannen.

€ 15,50 p.p.

Reserveer

Baby arrangement

Een classy babyshower high tea of een baby bubble arrangement. Voor een verrassende babyshower of geboortefeest!

Reserveren kan direct via de onderstaande button of neem contact op per mail om een custom aanvraag te doen.

v/a € 32,95 p.p.

Reserveer

Kids Party

Voor kids hebben we drie leuke arrangementen beschikbaar. We kunnen de high tea's ook nog eens helemaal personaliseren in het gewenste thema!

Mini High Tea

Prijs: € 15,50 p.p.
Kids High Tea Deluxe
Prijs: € 20,50 p.p.
Cupcakes versieren
Prijs: € 21,95 p.p.

T/m 12 jaar te boeken.

Meer info kinderfeestjes

Bride to be Arrangement

Kies voor een high tea in stijl of een high wine met onbeperkt rosé! Voor de perfecte bachelorette party.

Reserveren kan direct via de button links onderin het scherm. Kom je met een grotere groep dan 14 personen? Neem even contact met ons op voor een custom aanvraag.

v/a € 32,95 p.p.

Reserveer

High Cocktail

Welkomstdrankje cotton candy prosecco, daarna keuze uit twee cocktails van de kaart. Meer drankjes zijn uiteraard los bij te bestellen.

Hartige borrelplank met o.a. nacho’s, dips, kaasjes, broodjes, harte madeleine. Ronde twee zijn zoete hapjes, zoals een huisgemaakte bonbon, mini cupcake, tiny carrot cake en een mini-donut.

Ook met mocktails te bestellen.

€ 39,95 p.p.

Reserveer

Versier mijn feestje!

Ballonnen en deco

Reviews

De allerlekkerste high tea in Breda! We hebben ontzettend genoten. Wat een fantastische locatie! Wij komen zeker nog eens terug.

*****

Lisa

Even een compliment voor de dames van A Cup of Cake. Onze zwangere vriendin was super verrast, jullie hebben haar echt in de watten gelegd!

Bedankt voor de goede zorgen, de lekkere high tea en het fijne contact.

*****

Suzanne

Contactformulier