Unieke High Tea's

Een classy high tea arrangementen boek je natuurlijk bij The Cake Room!

High Tea mogelijkheden

Bij The Cake Room ben je aan het juiste adres voor een volledig en uniek high tea arrangement. Dagelijks maken wij alle hapjes vers in onze bakkerij, daarnaast zijn alle hapjes vegetarisch.

Je kunt direct een tafel boeken via 'reserveren'. Wil je voor een groep reserveren? (vijf personen of meer) Neem dan contact met ons op via de mail of het onderstaande formulier.

We kunnen in de meeste gevallen rekening houden met allergieën en dieetwensen, geef dit vooraf wel even aan ons door, zodat we de juiste voorbereidingen treffen.

Wil je liever thuis highteaën? We hebben ook een fantastische High Tea @ Home!

High Tea Deluxe

Welkomstmocktail en onbeperkt thee
HARTIG
Zongedroogde tomaat, roomkaas ijshoorntje | hartige madeleine | soep met bite
ZOET
Twee mini cupcakes | White Choco Chip Cookie | Meringue kisses lemon curd | Tiny carrot cake | Mini donut | Cookie dough bonbon op bedje van suikerspin | Raspberry mousse meringue | Zoutjes

De high tea is gemaakt van de beste ingredienten en tevens vegetarisch.

€ 28,95 p.p.

Direct reserveren

Mini High tea

De mini high tea is een proeverij van vijf verschillende soorten mini-cupcakes. Dit arrangement is inclusief een drankje naar keuze.

De mini high tea is ook zeer geschikt om te kiezen als bruiloft proeverij. Stuur ons even een mailtje met de smaken die je wilt proeven en wij zorgen dat je favoriete cupcakes klaarstaan. Indien gewenst kunnen we aansluitend een offerte bespreking inplannen.

€ 12,50 p.p.

Direct reserveren

Babygirl High Tea deluxe

Een classy en unieke high tea voor een babyshower of geboortefeest!

Deze high tea bevat hetzelfde als dehigh tea deluxe, alleen de hapjes zijn aangepast in het babygirl thema met de kleuren roze en wit. De mini cupcakes zijn ook allemaal afgewerkt in het baby thema.

Uiteraard is deze high tea ook te bestellen in gemixte kleuren als het geslacht nog niet bekend is.

€ 28,95 p.p.

meer info babyshowers

Babyboy High tea deluxe

Een classy en unieke high tea voor een babyshower of geboortefeest!

Deze high tea bevat hetzelfde als de high tea deluxe, alleen de hapjes zijn aangepast in het babyboy thema in de kleuren blauw en wit (of gemixt als het geslacht nog niet bekend is). De mini cupcakes zijn ook allemaal afgewerkt in het baby thema.

€ 28,95 p.p.

Meer info babyshowers

Bachelorette High tea

Een super geschikte high tea voor een bachelorette feest.

Deze high tea bevat dezelfde hapjes als de high tea deluxe, echter de hapjes zijn aangepast in het bachelorette / bride to be thema. De mini cupcakes zijn ook afgewerkt met toepasselijke teksten.

€ 28,95 p.p.

Meer info Bachelorette

Kids High Tea Deluxe

Voor kinderverjaardagen hebben we super leuke arrangementen! klik hier voor meer informatie.

De kids high tea deluxe bevat p.p:
Een mini kaasbroodje, mini-cupcake proeverij in 4 verschillende smaken, mini-brownie of blondie, meringue, cake pop en een bakje popcorn. Hierbij komt onbeperkt limonade of thee.

T/m 12 jaar te boeken € 18,50 p.p.

Meer info kids high tea

Ongezouten meningen

De allerlekkerste high tea in Breda! We hebben ontzettend genoten. Wat een fantastische locatie! Wij komen zeker nog eens terug.

*****

Lisa

Even een compliment voor de dames van A Cup of Cake. Onze zwangere vriendin was super verrast, jullie hebben haar echt in de watten gelegd!

Bedankt voor de goede zorgen, de lekkere high tea en het fijne contact.

*****

Suzanne

Contactformulier