Unieke High Tea's

De lekkerste high tea arrangementen met verse, huisgemaakte hapjes, boek je bij The Cake Room

High Tea mogelijkheden

Bij The Cake Room ben je aan het juiste adres voor een volledig high tea arrangement. Dagelijks maken wij alle verse, gepersonaliseerde hapjes voor de verleidelijke high tea's. Je kunt direct boeken t/m 5 personen bij 'reserveren'. Wil je voor een groep reserveren? (6 p. of meer) Neem dan contact met ons op via de mail of het onderstaande formulier.

Wil je liever thuis highteaën? We hebben een fantastische High Tea @ Home, om mee te nemen of te laten bezorgen bij je thuis. Klik hier om te bestellen.

High Tea Deluxe

De meest gekozen high tea, een uitgebreide versie in twee gangen geserveerd met de volgende hapjes:

mini worstenbroodje met ketchup, soepje met soepstengel, mini croissant met jam, mini-cupcake proeverij in 4 verschillende smaken, lemon curd crumble met Griekse yoghurt, donkere chocolade brownie, meringues. Inclusief een welkomstdrankje en onbeperkt thee in verschillende smaken.

Direct reserveren

Mini High tea

De mini high tea is een proeverij van vijf verschillende soorten mini-cupcakes. Dit arrangement is inclusief een drankje naar keuze.

De mini high tea is ook zeer geschikt om te kiezen als bruiloft proeverij. Stuur ons even een mailtje met de smaken die je wilt proeven en wij zorgen dat je favoriete cupcakes klaarstaan. Indien gewenst kunnen we aansluitend een offerte bespreking inplannen.

Direct reserveren

Babygirl High Tea deluxe

Een super geschikte high tea voor een babyshower of geboortefeest!

Deze high tea bevat hetzelfde als dehigh tea deluxe, echter de hapjes zijn aangepast in het babygirl thema met de kleuren roze en wit. De mini cupcakes zijn ook afgewerkt in het baby thema.

meer info babyshowers

Babyboy High tea deluxe

Een super geschikte high tea voor een babyshower of geboortefeest!

Deze high tea bevat hetzelfde als de high tea deluxe, echter de hapjes zijn aangepast in het babyboy thema met de kleuren blauw en wit. De mini cupcakes zijn ook afgewerkt in het baby thema.

Meer info babyshowers

Bachelorette High tea

Een super geschikte high tea voor een bachelorette feest.

Deze high tea bevat dezelfde hapjes als de high tea deluxe, echter de hapjes zijn aangepast in het bachelorette / bride to be thema. De mini cupcakes zijn ook afgewerkt met toepasselijke teksten.

Meer info Bachelorette

Kids High Tea Deluxe

Voor kinderverjaardagen hebben we super leuke arrangementen! klik hier voor meer informatie.

De kids high tea deluxe bevat:
Een mini-cupcake proeverij in 4 verschillende smaken, mini worstenbroodje met ketchup, mini-brownies, meringue deco / meringue lollies, koekjes en snoepjes. Hierbij komt onbeperkt limonade of onbeperkt thee.

Direct reserveren

Reviews

De allerlekkerste high tea in Breda! We hebben ontzettend genoten. Wat een fantastische locatie! Wij komen zeker nog eens terug.

*****

Lisa

Even een compliment voor de dames van A Cup of Cake. Onze zwangere vriendin was super verrast, jullie hebben haar echt in de watten gelegd!

Bedankt voor de goede zorgen, de lekkere high tea en het fijne contact.

*****

Suzanne

Contactformulier