Algemene voorwaarden

 1. Definitie In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende begrippen de volgende betekenis:

  • The Cake Room: Hiermee wordt verwezen naar 'The Cake Room'.
  • Opdrachtgever: De Opdrachtgever verwijst naar een rechtspersoon die gebruikmaakt van de diensten van The Cake Room.


  Bestellingen

  2.1. Besteltijden De Opdrachtgever heeft de mogelijkheid om bestellingen 24 uur per dag, 7 dagen per week te plaatsen op www.thecakeroom.nl. Tevens kan dit telefonisch of rechtstreeks in onze boetiek tijdens openingstijden.

  2.2. Grote Bestellingen Bij bestellingen van 500 cupcakes of meer dient de Opdrachtgever contact op te nemen met The Cake Room. The Cake Room zal zo spoedig mogelijk contact opnemen met de Opdrachtgever om de bestelling te bespreken en een geschikte lever- of ophaaldatum vast te stellen.

  2.3. Logo/Afbeelding op Cupcake Logo's of afbeeldingen worden aangebracht met eetbare inkt op een ouwel- of chocoladeondergrond. De Opdrachtgever dient het logo/afbeelding in JPEG, EPS, PDF of PNG-formaat te versturen naar info@thecakeroom.nl. Houd er rekening mee dat er mogelijk kleurafwijkingen kunnen optreden vanwege het gebruik van eetbare inkt. Het logo dient direct na de bestelling te worden verstuurd om vertraging te voorkomen.

  2.4. Minimale Afname Er geldt geen minimumafname.

  2.5. Allergie/Intolerantie De producten van The Cake Room kunnen ingrediënten bevatten zoals kippenei, gluten, (koe)melk, lactose, noten, pinda's, soja, tarwe, fructose, histamine, chocolade, vanille, fruit, cafeïne, verschillende plantaardige oliën, gluten, suikers, kleurstoffen en diverse E-nummers. Voor meer informatie over de ingrediënten in het door u gekozen product, kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

  Bezorging

  3.1. Leveringstijden Voor cupcakes die bezorgd moeten worden, geldt een minimale levertijd van 24 uur vanaf het moment van bestelling. Voor "grote en afwijkende bestellingen" wordt de levertijd in overleg met de Opdrachtgever bepaald. Snellere levertijden kunnen van toepassing zijn bij ophalen in de boetiek.

  Bezorgingen vinden doorgaans plaats van dinsdag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.30 uur. Bezorging op zondagen, feestdagen, Koninginnedag en oudejaarsdag is alleen mogelijk na overleg. The Cake Room behoudt zich het recht voor om af te wijken van de genoemde leveringstijden. Opgegeven gewenste aflevertijden zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. The Cake Room is niet verantwoordelijk voor herlevering bij onjuiste of onvolledige adresgegevens. Tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor herlevering of terugbetaling als het product wordt geweigerd op het bezorgadres. Zorg ervoor dat er iemand aanwezig is om de cupcakes aan te nemen, gezien het om verse producten gaat.

  3.2. Aflevering Voor bedrijven worden cupcakes afgeleverd bij de receptie, indien aanwezig. The Cake Room draagt geen verantwoordelijkheid voor interne aflevering. Als cupcakes niet op het afleveradres kunnen worden bezorgd, zal de chauffeur proberen ze bij een nabijgelegen adres af te leveren. Als dit niet mogelijk is, worden de cupcakes retour genomen en wordt er een nieuwe afspraak gemaakt. De cupcakes worden na retourname 24 uur bewaard. Nabezorging vindt alleen plaats na overleg met de Opdrachtgever, die zelf contact moet opnemen met The Cake Room. Nabezorging brengt extra kosten met zich mee.

  3.3. Spoedbezorging Indien de Opdrachtgever spoedig cupcakes wil bestellen, dient deze telefonisch contact op te nemen met The Cake Room.

  3.4. Handtekening Voor elke bestelling dient een handtekening te worden geplaatst. Deze handtekeningen worden gedurende 3 maanden na de afleverdatum bewaard en vervolgens vernietigd.

  3.5. Overmacht The Cake Room aanvaardt geen aansprakelijkheid in geval van overmacht. Onder overmacht vallen abnormale en onvoorziene omstandigheden die buiten de controle van de betreffende partij liggen en waarvan de gevolgen ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen niet konden worden voorkomen, zoals natuurrampen, stakingen, langdurige internetstoringen, enzovoort.

  3.6. Vertraging/Beschadiging The Cake Room kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen in de aflevering of eventuele beschadigingen veroorzaakt door derde partijen, zoals externe koeriersdiensten. Verzending gebeurt volledig op eigen risico van de Opdrachtgever. We zullen uiteraard altijd streven naar een passende oplossing in geval van beschadigde of te laat geleverde producten.

  3.7. Afhalen Het afhalen van bestellingen is mogelijk in onze boetiek in Breda, gevestigd op Veemarktstraat 69, 4811ZD Breda.

  Prijzen

  4.1. Prijsstelling Alle prijzen vermeld op de website www.thecakeroom.nl zijn inclusief 9% BTW en worden uitgedrukt in euro's.

  4.2. Wijzigingen in Prijzen Prijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten en kunnen worden gewijzigd.

  4.3. Prijsverhogingen Tenzij wettelijke maatregelen anders vereisen, worden prijzen binnen de geldigheidsduur van aanbiedingen niet verhoogd.

  4.4. Druk- en Zetfouten The Cake Room aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van druk- en zetfouten op de website.

  Betaling

  5.1. Facturatie Voor zakelijke Opdrachtgevers wordt de factuur binnen 1 week na levering van de bestelling verzonden door The Cake Room. Tenzij schriftelijk anders overeengekomen, dienen betalingen binnen 14 dagen netto te worden voldaan. Bij een totaalbedrag hoger dan 500 euro vragen wij een minimale aanbetaling van 35% van het totaalbedrag. Deze aanbetaling dient voor de afleverdatum te worden voldaan.

  5.2. Particulieren Particuliere Opdrachtgevers kunnen gebruikmaken van betaalmethoden zoals iDeal, creditcard of betaling in de boetiek, contant of per pin.

  5.3. Kortingen Aangeboden kortingen zijn alleen geldig indien de factuur binnen de gestelde termijn van 14 dagen wordt voldaan. The Cake Room behoudt zich het recht voor om te beoordelen of kortingen correct zijn toegepast. In geval van onjuiste toepassing behoudt The Cake Room zich het recht voor de bestelling te annuleren.

  Aansprakelijkheid

  6.1. Adresgegevens/Data The Cake Room kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste adresgegevens en/of afleverdatums.

  6.2. Logo/Tekst The Cake Room kan niet aansprakelijk worden gesteld voor druk- en/of zetfouten in logo's, afbeeldingen en teksten.

  6.3. Bezorging The Cake Room kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen in de aflevering of eventuele beschadigingen veroorzaakt door derde partijen, zoals externe koeriersdiensten. Verzending gebeurt volledig op eigen risico van de Opdrachtgever. We zullen altijd streven naar een passende oplossing indien producten beschadigd zijn of te laat zijn afgeleverd.

  Annulering

  7.1. Door de Opdrachtgever Om een bestelling te annuleren, dient de Opdrachtgever contact op te nemen met The Cake Room via telefoon of e-mail. Kosten die voortvloeien uit annulering kunnen in rekening worden gebracht aan de Opdrachtgever.

  7.2. Door The Cake Room The Cake Room behoudt zich het recht voor om bestellingen met beledigende of aanstootgevende afbeeldingen en/of teksten te weigeren zonder opgaaf van reden aan de Opdrachtgever.

  Retourzendingen

  8.1. Algemene Voorwaarden Alle artikelen, met uitzondering van verse producten die kunnen bederven, kunnen binnen 7 dagen na ontvangst worden geretourneerd. In dat geval wordt het volledige aankoopbedrag, exclusief bezorgkosten, teruggestort op een opgegeven bankrekening. De productverpakking en zegels dienen echter ongeopend en onbeschadigd te zijn bij retournering, conform de Wet Verkoop op Afstand. Als hieraan niet wordt voldaan, kunnen we de artikelen helaas niet terugnemen en zal er geen terugbetaling plaatsvinden.

  8.2. Controle bij Ontvangst De Opdrachtgever dient de bij ontvangst thuis bezorgde artikelen te controleren op overeenstemming met de bestelling. Mocht er een afwijking zijn, dan dient dit binnen 24 uur per e-mail te worden gemeld, onder vermelding van het ordernummer en een duidelijke beschrijving van de reden van afwijking. The Cake Room zal het betreffende artikel vervangen of het aankoopbedrag restitueren als kan worden aangetoond dat de afwijking gegrond is. In het zeldzame geval dat een artikel wordt geleverd dat niet overeenkomt met de bestelling, behoudt The Cake Room zich het recht voor om het artikel te vervangen door een nieuw exemplaar of om het betaalde bedrag terug te storten, exclusief bezorgkosten.

  8.3 Wijzigingen Om wijzigingen door te geven, dient de Opdrachtgever contact op te nemen met The Cake Room via telefoon of e-mail. We kunnen niet garanderen dat wijzigingen kosteloos kunnen worden doorgevoerd. Eventuele kosten voor wijzigingen worden in rekening gebracht aan de Opdrachtgever.

  8.4 Klachten Klachten en vragen kunnen op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.30 uur worden gemeld bij The Cake Room via e-mail. Klachten worden tot 5 dagen na bevestiging of aflevering in behandeling genomen.

  Uitstraling

  11.1. Producten De uitstraling van onze producten kan enigszins afwijken van de producten die op www.thecakeroom.nl worden getoond. Cupcakes worden geleverd in speciale kartonnen cupcake-dozen die voldoen aan de voedsel- en warenautoriteit.

  11.2. Verpakking Onze verpakkingen zijn doorgaans voorzien van het The Cake Room-logo. De getoonde verpakkingen kunnen variëren. Als uw bestelling moet worden verpakt zonder ons logo, dient u dit voorafgaand aan uw bestelling via e-mail aan te geven.

  11.3 Gewichten Eventuele vermelde gewichten van onze producten zijn indicatief en kunnen met een marge van 10% variëren.

  11.4 Woord- en Beeldmerken Beschermd Alle woord- en beeldmerken op deze website zijn eigendom van The Cake Room, tenzij anders vermeld. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van The Cake Room is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken. Onrechtmatig gebruik wordt beschouwd als merkinbreuk en zal worden aangepakt met alle beschikbare juridische middelen.

  Heeft u nog vragen?

  Indien u verdere vragen heeft over onze Algemene Voorwaarden, ons privacybeleid of onze disclaimer, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord voor verdere informatie of om eventuele gegevenswijzigingen door te geven.

  Adres- en Contactgegevens: The Cake Room Veemarktstraat 69 4811ZD Breda T: 076-7857118 E: info@thecakeroom.nl KVK-nummer: 53263456