Van Horecazaak naar Kerkgenootschap

Helaas hebben ook wij op 14 oktober 2020 de deuren van onze roze hemel weer moeten sluiten vanwege de aangescherpte Corona maatregelen. De vraag die dan meteen indaalt; hoe gaan we in godsnaam ons hoofd nog boven water houden na zo'n tweede tegenslag?! Na een onvermijdelijk moment van bezinning en zelfreflectie, moet je uiteindelijk toch omhoog durven kijken. Met een gezonde dosis spirit en geloof in een goede afloop, zijn wij uiteindelijk gezegd met een prachtige nieuwe invulling van The Cake Room.
Daarom kunnen we met gepaste trots mededelen dat wij vanaf nu officieel* zijn omgedoopt tot The Pink Church. Als splinternieuw kerkgenootschap kunnen wij niet alleen open blijven, maar kunnen we onze liefde voor roze delen en belijden met ieder die zich hiertoe geroepen voelt. Lang leven artikel 6 van onze prachtige grondwet!
Hoe we dat doen?

Klik hier om onze hemelse mini-docu te bekijken en wordt onderdeel van onze gemeenschap ;-)*IS THIS FOR REAL?!

Net als in veel gevallen is het maar net hoe je het bekijkt. Nee, helaas kunnen we je niet dopen in onze sprinkle pool, en voor een hemelse ervaring moet je toch echt even wachten tot we officieel weer open mogen. We hebben echter wel een echte overtuiging. En die is - zoals je van ons mag verwachten - zoet en luchtig in plaats van bitter en aangebrand. 

Ook wij vinden het soms ongemakkelijk te zien dat onze branche - toch in veel gevallen het braafste jongetje van de Corona-klas - zo hard getroffen wordt, terwijl in de kerken letterlijk niemand voor het zingen hoeft te vertrekken. Soms zijn de regels - zoals artikel 6 - in schrift prachtige kaders voor onze samenleving, maar blijken deze in de praktijk voor oneerlijke vergelijkingen te zorgen. Daar mogen we soms met elkaar best even kritisch op zijn.

Hoe kunnen we eigenlijk een levensovertuiging definiëren? Wij zijn er nog niet over uit. Wél vinden wij dat we als horecabranche de afgelopen maanden keihard gewerkt hebben om een veilige, gezellige en waardevolle plek voor iedereen te kunnen zijn, en daar zijn we trots op! We hopen dat jullie ons gebaar kunnen waarderen.

Dan rest ons slechts één laatste boodschap; gaat heen en vermenigvuldigd u (het liefst door maximaal te genieten van onze sweets on delivery natuurlijk)!

Wil je ook wat hoop en verlichting proeven in deze donkere dagen? Bestel dan de roze 'A Box of Blessings'.