Reserveren

Direct een tafel reserveren in The Cake Room

We raden je aan te reserveren!

Vanaf 1 juni jl. mogen we je weer verwelkomen in onze zoete, roze boetiek! Vanwege de corona maatregelen is het verplicht vooraf een reservering te maken als je wilt plaatsnemen in de winkel (binnen). We leggen je uit hoe het werkt:

• Kies hieronder een tafel voor het aantal personen die je wilt reserveren.
Let op! Reserveer je voor meer dan 2 personen, dan moet je uit hetzelfde gezin/huishouden komen, om bij elkaar aan tafel te mogen zitten.
• Maak een keuze in arrangement (zoals ontbijt, lunch of high tea), kies ook de datum en het tijdblok. Betalen kan direct in de boetiek en hoeft niet (meer) online.

We verzoeken je precies op tijd te komen (ook niet te vroeg) om wachtrijen te voorkomen. Noteer het aangegeven tijdblok, langer blijven zitten is alleen mogelijk als het niet volgeboekt is, je kunt dit op de dag zelf even overleggen. Annuleren kan kosteloos, tot uiterlijk 48 uur voor de reservering.

Mocht je met een baby/kindje tot 1,5 jaar komen (en/of kinderwagen), neem dan nog even contact met ons op, zodat we hier rekening mee kunnen houden qua ruimte. Je hoeft de baby niet mee te tellen, als je hiervoor geen zitplaats nodig hebt.

Sweetness Overload

Kinderfeestje in de Rainbow Room!

Meer informatie kinderfeest

Private Rainbow Room

Reserveren voor een grotere groep?

Neem contact op

Contactformulier

Vul het onderstaande contactformulier in voor meer informatie over reserveringen, arrangementen of reserveer je (groeps) high tea.