Reserveren

Direct een tafel reserveren in The Cake Room

Reserveren

Let op! Vanwege de Corona maatregelen zijn wij gesloten voor reserveringen in de boetiek. Bestellen en thuisbezorgen / afhalen kan natuurlijk wel! Klik hier >

Kies hieronder het aantal personen waarvoor je wilt reserveren. Maak daarna een keuze in arrangement, datum en tijdblok.

Je kunt kiezen uit:
een drankje met gebakje, ontbijt, lunch / a la carte of een high tea deluxe.

We verzoeken je precies op tijd te komen (i.v.m. de maatregelen rondom covid-19) om wachtrijen te voorkomen. Noteer het aangegeven tijdblok (langer blijven zitten is alleen mogelijk in overleg). Annuleren kan kosteloos, tot uiterlijk 48 uur voor de reservering. We vragen bij het reserveren geen aanbetalingen. De betaling kan worden voldaan bij het bezoek in de boetiek.

Kom je met meer dan 5 personen? Neem dan even contact met ons op. Ook als je een gepersonaliseerde high tea wilt boeken. Je kunt het onderstaande formulier invullen, of telefonisch reserveren.

Wil je voor een groep reserveren

Hoe cool is een (verjaardags)feest, babyshower, bachelorette of gender reveal party in stijl? Of een workshop met privé pastry chef?

Bij The Cake Room weet je zeker dat je een uniek insta-proof decor hebt met oneindig veel mogelijkheden voor een zoete explosie van gezelligheid. Voor grotere groepen hebben we de private Rainbow Room beschikbaar.

Vul het onderstaande contactformulier in voor meer informatie of reserveer je (groeps) high tea of arrangement direct.

Contactformulier