Nieuwe vacature leidinggevende bakery (The Cake Lab)

Leidinggevende Bakkerij / Patissier (Boschstraat 94, Breda, The Cake Lab)

Ben jij een echte manager, en blink je uit in de bakkerij en/of als patissier dan zijn we op zoek naar jou! Wij hebben iemand nodig die ons team komt aansturen en versterken vanaf januari 2024 met veel energie, gezelligheid en creativiteit. Bij ons krijg je echt de ruimte voor eigen creaties en ontwikkelingen en maken we prachtige, vernieuwende gebakjes (en geen saaie, ouderwetse vruchtentaartjes ;-) Als kers op de taart, kom je terecht in een super gezellig team van jonge, zelfstandige medewerkers!

Het is voor ons belangrijk dat je ervaring hebt in het aansturen van een team, het werken in een keuken of bakkerij en liefde hebt voor het maken van cakes, cupcakes, zoete hapjes, high tea's en chocolade/bonbon creaties. Verder vragen wij minimaal MBO denk- en werkniveau en een beschikbaarheid van minimaal 4 en bij voorkeur 5 dagen per week, ook (af en toe) op zaterdag. De werktijden zijn doorgaans van 08:00 uur tot 16:00 uur.

Wat bieden wij?
Een fijne werkomgeving met vrolijke en gemotiveerde collega's en een goede werksfeer met veel creativiteit. De werktijden zijn overdag en niet in de vroege ochtenden of avonden. Daarnaast bieden wij een mooi, passend salaris voor deze manager functie, natuurlijk met vakantiegeld, vakantieuren, bonussen en eventueel reiskostenvergoeding. Ook verzorgen wij elke dag een gratis lunch. Eventuele overuren worden uitbetaald en natuurlijk hebben we super zoete team uitjes met een gezellig team en leuke extra's!

Say Yes?
E-mail je sollicitatiebrief met CV voor 20 november 2023 naar info@thecakeroom.nl. o.v.v. vacature Manager The Cake Lab. Contactpersoon: Sarah Haanskorf - de Winter. Deze positie is inmiddels ingevuld.