Unieke High tea's

Feesten, babyshowers en bachelorettes

Koninklijk feestje?

Order a royal box of cupcakes
The perfect

Cupcakes, Cakes & Sweets

Direct online te bestellen of kom langs in de boetiek

Roze overdaad in het kwadraat

The Cake Room is dé Nederlandse hotspot voor zoet, high-tea's en Insta-waardige feestjes. Met een smaakvol decor en overheerlijke treats zit je hier goed als je voor roze overdaad in het kwadraat gaat!

Boek een tafel of reserveer de unieke private dining Golden Room voor een onvergetelijke ervaring. Er is altijd wel wat te vieren toch? Van een middagje samen tot overdadig themafeestje, babyshower of bachelorette. En van morning cappuccino tot cocktail hour.

In de eigen bakkerij worden dagelijks de meest elegante en smaakvolle cakes, sweets en gerechten bereid. Mega eerlijk, met alleen de allerbeste, met zorg gekozen producten. Dat betekent eieren van blije kippen en eerlijke chocolade. Beter voor iedereen toch?

Kom langs, blijf even zitten, neem wat mee, of kies een middagvullend programma! Hoe lang je ook blijft, je wilt sowieso nooit meer weg. Beloofd!

Welcome in our pink cafe

The Cake Room

Kom langs in onze sprookjes-achtige, roze boetiek! Met een cupcake automatiek, mega roze olifant, private golden room en een little kids room waar je op alle muren mag kleuren!

Elke dag verse sweets en (cup)cakes, ook to go of geniet van een unieke high tea, lunch of freak shake!

Reserveer

BLOG | News in our world of sweetness

Bekijk alles